Zahrajte na svou chuťovou strunu s poctivě uvařenou polévkou v Bageterii Boulevard

To, že kvalitní polévka je známý grunt věděly už i naše babičky. Polévka dokáže zahřát, zasytit, je snadno stravitelná pro náš zažívací trakt, dodá dostatečnou porci energie a dá se jíst v jakoukoli denní dobu. Této zásady se drží i světoznámá Bageterie Boulevard, která jako jeden z mála moderních řetězců rychlého občerstvení nabízí každý den zcela odlišnou polévku. Jakmile pocítíte hlad a nebudete mít dostatek času na návštěvu klasické restaurace, vyzkoušejte jednu z pěti nabízených oblíbených polévek světa připravené z prověřených receptur a vždy vyrobených z čerstvých surovin. Stálá nabídka je rozšířena o polévku z unikátní nabídky CHEF MENU od vyhlášeného šéfkuchaře, který sezónní menu pro Bageterii Boulevard aktuálně vaří.

Zahrajte na svou chuťovou strunu s poctivě uvařenou polévkou v Bageterii Boulevard

Mezi úplně nejoblíbenější nabízené denní polévky Bageterie Boulevard patří pravá a tradiční Francouzská cibulačka připravena na klasickém bílém víně a okořeněna jemnou vůní muškátového oříšku a Italská rajčatová s bazalkou. Vyzkoušet ale můžete i naprosto famózní krémovou mrkvovou, zeleninovou a hráškovou verzi

Polévka z limitované nabídky CHEF MENU je vždy symbolizována sezónní surovinou, jaro je k polévce přímo předurčené. Současně si do Bageterie Boulevard můžete zajít na jarní ochutnávku z Apúlie – jemnou krémovou polévku z pečených paprik. Jejím autorem je zkušený mistr rodilý Ital a profesionál na italskou kuchyni Matteo de Carli, šéfkuchař pražské restaurace Casa de Carlo.

Jakoukoli nabízenou polévku v rámci portfólia si lze dát buď ve velké porci jako hlavní chod nebo v malé porci jako polévku v menu nabídce. Objednat si k ní navíc lze i jednu z křupavých bage, či ručně dělaný domácí chléb – ořechový, nebo olivový dle aktuální nabídky. Výprava za jednou z těchto lahodných polévek se promění v nezapomenutelný zážitek, navíc, když je tento pokrm nedílnou součástí české tabule.

Více informací najdete na www.bb.cz




Zanechte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Opiště prosím bezpečnostní kód